Super resultaten van Bernadine!

Hoe is de week gegaan?

Zaterdag hadden Bernadine en ik weer afgesproken om samen de Milon-Cirkel te doorlopen, stipt om 08:30 uur zou Bernardine er zijn.
Helaas werd het wat later. Ze kwam rond 09:30 uur aan bij Fitness4all, ik was zelf nog les aan geven dus we zagen elkaar rond de klok van 10:00 uur. Ik heb toen even meegekeken hoe het ging met de Milon-Cirkel, al met al een geslaagde training want het koste veel energie.
Zondag was er feest thuis en heeft ze zich goed gedragen ondanks alle versnaperingen.

Bernadine challenge gehaald

De maandag was even een dip dag. Hierdoor heeft ze deze dag even niet getraind, maar rust gepakt.
Dinsdag pakte ze de Milon-Cirkel weer op en dankzij wat collega’s van Fitness4all was dit een stimulans om weer volle bak te gaan.
Woensdag kwam ze speciaal voor het lopen nog even trainen, ze heeft het weer wat zwaarder gedaan dan hiervoor, omdat ze zichzelf wil blijven uitdagen.
Donderdag heb ik Bernardine even moeten overhalen tijdens haar werktijd om te gaan sporten, ´geen smoesjes´ zei ik, ´je sportspullen heb je niet voor niks meegenomen´. Uiteindelijk stond ze er weer en dit was de 3e keer nadat we vorige zwaarder zijn gaan sporten! Dus tijd voor een nieuwe prikkel zei ik, met verbazing keek Bernardine mij aan. Nee daar gaan we weer dacht ze even, maar tijdens de training legde ik het een en ander uit over echt trainen. Bernardine heeft nu weer wat opgestoken van mijn wijze les (toch Bernardine?). Dat kan ze dan weer toepassen in de praktijk (ook als ze zelfstandig aan het sporten is).
Vrijdagochtend stond ze om 08:00 uur weer op de loopband, blijf zo doorgaan topper!

Wat zijn de resultaten van Bernardine vanaf het begin tot nu?

Zoals elke vrijdag ging Bernardine weer op de weegschaal staan en ja hoor ze was weer afgevallen! In al die weken is Bernardine 3,4 kg afgevallen, waarvan 3,04 kg in vet dus haar vetpercentage is met 2% gedaald. Dit is wel de laatste keer dat we een blog plaatsen, maar Bernardine en ik gaan gewoon door en geven niet op!

Voor onze trouwe lezers fijne feestdagen en alvast een gelukkig nieuwjaar!

PS: Die man op de foto is John, een trouwe collega van Bernardine en mij. Bernardine wilde graag een foto met John erbij, begrijpelijk..