Alweer de 3de week van onze challenge. Dit betekend dat we op de helft van onze challenge zitten!! De doelstelling van Kristel is om in zes weken tijd drie kilo af te vallenn en te werken aan een strakker en fitter lichaam!

Kristel en Tanja Challenge 6 weken

Omdat we afgelopen maandag de nieuwe release van de groepslessen hebben gehad, kon ik het natuurlijk niet laten om er een Body Combat les in te gooien. De Body Combat is een les waarin we ons hele lichaam trainen, een super intensieve high-impact workout. Een combinatie van bewegingen uit verschillende vechtsporten, waaronder Karate, Taekwondo, Boksen en Tai Chi. Dit betekent dat er niet alleen intensieve en explosieve, maar ook rustige en ontspannende bewegingen worden uitgevoerd, gericht op evenwicht, concentratie en coӧrdinatie. De combinatie van vechtbewegingen en fantastische muziek zorgt voor zowel een lichamelijke als mentale uitdaging. Uit dit onderzoek blijkt dat je tijdens Body Combat aardig wat calorieën verbrandt, voor vrouwen ruim 400 en mannen zelfs gemiddeld ruim 600. Dit maakt afvallen met Body Combat erg leuk!

Kristel wil graag wat kilootjes kwijt raken, echter valt dat niet mee wanneer er bij een hoop gezelligheid in het weekend ook wat drankjes en hapjes op tafel komen. Als tegenprestatie zou je dan wat meer dienen te bewegen om het in balans te houden. Echter heeft ze de pech haar teen gekneusd te hebben waardoor dit niet mogelijk was.

Gezelligheid is uiteraard ook een belangrijk aspect in een mensenleven dus op naar nieuwe ronden en nieuwe kansen. Morgen is er weer een nieuwe dag en gaan we er weer flink tegenaan!

Eerst die teen maar eens laten herstellen.

Op naar week nr. 4!!