Bewust Fit & Zwanger

Bewust Fit en Zwanger

Fit en actief tijdens en na de zwangerschap

De groepsles Bewust Fit & Zwanger helpt aanstaande moeders om fit en actief te blijven tijdens de zwangerschap. Zwanger zijn is een zeer bijzondere tijd. Je wilt dat je zelf zo fit en gezond mogelijk blijft, want dit is goed voor jou en je kind.

Tijdens de zwangerschap verandert je lichaam en daarom is het van groot belang dat je tijdens die periode fit en actief te blijft. Je voelt je hierdoor zekerder, bent voorbereid op de bevalling en geeft je kindje een goede start. Onze gecertificeerde instructrice begeleidt je daarmee graag in onze nieuwe groepsles ‘Bewust Fit & Zwanger’ die ze op de woensdag- en vrijdagavond gaat geven. Samen met andere aanstaande moeders ben je actief bezig op muziek, met fitballen en op de matjes. Er is aandacht voor je houding, de bekkenbodem en ontspanning. Tevens begint iedere cursus met een deel theorie over de lichamelijke verandering tijdens de zwangerschap en wat je kan verwachten bij de bevalling.

Door middel van een verantwoorde cursus met zowel praktijk als theorie word je begeleid op weg naar de bevalling. Door middel van de doorlopende cursus begeleidt Monique je zowel voor als na de bevalling om op een passende manier de juiste energie te houden, zowel lichamelijk als mentaal.

Wanneer kun je meedoen met deze lessen?

De lessen worden gegeven op woensdagavond van 19:30 – 21:00.

Je kunt meedoen vanaf week zestien van je zwangerschap.

MEER INFORMATIE OVER BEWUST FIT & ZWANGER