Breakout Run 2017 here we come!

Hoe het begon…

Ik leerde Sandra kennen toen ik kenbaar maakte dat we bij Fitness4All gingen starten met een hardloopcursus. Sandra was meteen gemotiveerd en geïnteresseerd om mee te doen. Uit de mond van Sandra: “Run4All kwam als geroepen! Veilig en begeleid opbouwen. Ik was zelf 3 weken bezig, maar zo kon ik begeleid aan de slag!” Leuk was, dat ik haar daarna meteen tegenkwam toen ik zelf een keer met de hond aan het wandelen was, fanatiek snelwandelend!

Mieke hardlooptraining blog

Hard werkend voor ons doel!

Goed, aan wilskracht en doorzettingsvermogen dus zéker geen gebrek, maar echt het hardlopen bleek lastiger dan gedacht. Hardlopen bleek belastender dan vooraf verwacht, maar de wil was en is er nog steeds, met als doel: de Breakout Run 2017! Een fantastisch doel om te gaan behalen en met de getoonde wilskracht zéker haalbaar. Sandra en ik gaan dus samen minimaal 1x in de week aan de slag om deze doelstelling te behalen, waarbij we opbouwen in een tempo dat past.

Dinsdag 27 september was de eerste training samen en we gingen er meteen voor. De training stond in het teken van “Luisteren naar je lichaam en kijken tot hoever we het vol gaan houden”. Uiteindelijk hebben we, boven eigen verwachting, 5 x 1 minuut kunnen lopen met 3 minuten wandelen tussendoor.

Sandra, ik ben súpertrots op je dat je dit aan wilt gaan en we gaan ervoor!

Die Breakout Run gaan we knallen!