The End? What happened? Huh?

The End? What happened? Huh?

Nee, geen zorgen er is niks gebeurd, niks veranderd, alleen de 6 weken die we hadden als ‘officiële challenge tijd’ zijn om. Tijd om terug te blikken, maar zeker ook om vooruit te kijken. Laten we klein beginnen, bij afgelopen week.

Laatste training Sandra

De laatste training

Maandag 31 oktober – Halloween – stond onze laatste training op de planning. De herfstvakantie zat erop en Sandra kwam weer van het werk. Na de vakantie is elk begin hectisch en dit was te merken in de training. Totaal niet gek, want lichaam en geest werken nauw samen. Stress gaat in je lichaam zitten en vreet aan je energie en kracht. Ondanks dat hebben we het uurtje toch maar weer mooi vol gemaakt! We gaan altijd met twee stappen vooruit en dan komt er eigenlijk toch altijd wel een stapje terug. Het hoort er dus gewoon bij en ik heb Sandra ervan proberen te overtuigen dat ze hier vooral niet teveel van moest balen. Donderdag gingen we er weer volle bak tegenaan en doordat de reguliere Run4All groep al naar de 10 minuten hardlopen ging, pakte Sandra haar eigen training. Lantaarnpaal tot lantaarnpaal: 3 rennen, 2 wandelen. Dit hield in dat er dus hele korte pauzes waren en er meer gerend werd dan gelopen: CHAPEAU!

Alles bij elkaar ben ik dus echt mega, mega trots op Sandra. Had ik al mega trots gezegd? We begonnen de eerste keer met 5 x 1 minuut rennen en dan 3 minuten wandelen. Op het einde waren de minuutjes peanuts en hebben we 3 minuten gerend. Bovendien werden de pauzes korter dan het rennen!

Met een grote lach op mijn gezicht noem ik dit dus een geslaagde challenge en zoals ik in het begin al schreef laten we het hier zeker niet bij! Deze week is een soort ‘herstelweek’ en komt Sandra alleen op donderdag in de hoop dat het gevoel van ‘zware benen’ hebben over gaat. Sandra gaat elke dag een half uur wandelen en we gaan door met opbouwen. Die Breakout Run gaat er komen, wat mij betreft geen twijfel over mogelijk!

Wil jij jouw doelen ook bereiken?

Heb jij nou ook een doel dat je graag wil bereiken? Dit mag wat betreft hardlopen zijn, maar ook iets anders dat gerelateerd is aan sporten of voeding: vraag onze instructeurs. Ik weet zeker dat ik namens iedereen mag spreken dat je meer dan welkom bent. En wil je nou lekker komen hardlopen? Vind je alleen gaan misschien lastig? Rund4All biedt jou de kans om onder begeleiding te komen lopen in een groep! Iedere dinsdag van 19.00 – 20.00 en iedere donderdag van 20.00 – 21.00. Voor vragen kan je altijd langskomen of bellen naar 0412-401081.

Voor nu zeggen ik en Sandra ajuus en bedankt voor het lezen! 🙂