Believe you can and you’re half way there

Week 5 van de challenge die we samen aan zijn gegaan. De week van herfstvakantie, maar dat was zeker geen reden om gas terug te nemen. Door de herfstvakantie kreeg deze week wel een leuk thema: KIDS! Maandag hadden we wat later afgesproken dan anders, maar Sandra’s zoontje kwam mee. Gezellig! Samen op de loopband en samen ook buiten rennen!

Hardlooptraining 5 Sandra

‘Ik kan het!’ ‘Ik kan het!’

Deze week is maar gebleken hoe motiverend kinderen kunnen zijn. Maandag tikten we al een aantal keren de twee minuten hardlopen aan en afgelopen donderdag, bij de reguliere training van Run4All 2 keer de 3 minuten én 1 x 2.45 minuut! Tijdens de training zei Sandra al dat ik zeker moest horen hoe het nu gelukt was en dat willen we graag met jullie delen.Sandra’s zoontje had op zwemles onderwater moeten zwemmen door het gat. Dit was al een aantal keren niet gelukt, maar toen alle kinderen hem aan kwamen moedigen lukte het hem!

Hoe?

Door steeds te denken ‘Ik kan het, ik kan het, ik kan het!’. Dit trucje werd door Sandra toegepast tijdens de training en het bewijs is er: ZE KAN HET!! Al meer dan een verdubbeling van wat ze ooit had gelopen (maximaal 1.5 minuut met 6 minuten wandelpauze). Waar een wil is, is dus écht een weg en we hebben deze week het bewijs geleverd dat die wil, die mentale kracht, je verder kan brengen dan wat dan ook. Van tevoren tegen jezelf zeggen dat het niet gaat lukken gaat je tegenwerken, maar geloof dat je het kan en je hebt al de helft van je prestatie geleverd.