Een uitglijder stopt Sandra en Mieke niet!

Week 4 alweer dat ik met Sandra aan de slag ging en dat ging deze week niet zonder slag of stoot, LETTERLIJK. Toen we elkaar, zoals elke week, maandag zagen had ik niet verwacht dat we zouden kunnen lopen. Sandra was namelijk uitgegleden en had daardoor haar voet bezeerd!

Run4all hardlooptraining

De voet was blauw, de voet was gevoelig, maar zoals altijd was de wil er weer om door te gaan! Gelukkig zit de fysiotherapeut 2 deuren verder en konden ze eventjes kijken: toch groen licht om te gaan lopen, maar wel goed kijken hoe het zou gaan. Zo gezegd, zo gedaan en rustig op de loopband begonnen, waar we zelfs de TWEE MINUTEN een aantal keer hebben gehaald! TROTS!!!! Op een gegeven moment ging de voet teveel pijn doen en hebben we nog een lekker stukje conditietraining op de fiets gepakt. Ondanks alles dus toch hard gewerkt!

En toen kwam de donderdag, altijd vaste prik Run4All om 20.00! Pittige training op de planning, voet werkt nog niet echt mee, maar WEER, WEER zichzelf overtroffen. 2 x 2 minuten ook buiten volgehouden, de minuten worden een makkie en meteen begonnen met 1.45 minuut. WAUW! Heel de training heeft Sandra, terecht, met een glimlach op haar gezicht gelopen: geweldig!

Dus, jullie begrijpen dat ik trots ben, toch? Dus echt, waar een wil is, is een weg: op wilskracht blijft Sandra komen en beetje bij beetje komt ze er. Die breakout run wordt appeltje-eitje!

Hieronder een foto zwetend na onze conditietraining op de fiets: heerlijk gevoeld in de bovenbenen toch Sandra?!