Protocol Fitness4all Berghem

Protocol Fitness4all Berghem

Vanaf aanstaande woensdag 1 juli mogen we, met aanpassingen, weer open. Graag willen we jullie vragen ons protocol goed door te lezen en op te volgen.

1. Reserveren

Zowel de groepslessen als het sporten in de fitness en milon moeten worden gereserveerd (via onze app), dit kan vanaf 5 dagen van tevoren. Kom je sporten in de fitness, kom dan net voor aanvang binnen en meld je bij de receptie. In jouw reserveringsbevestiging staan een aantal vragen voor de gezondheidscheck. Bekijk deze goed voor je komt sporten. Heb je op een van de vragen ‘ja’ geantwoord, blijf dan thuis en meld je af in de app. Voor de fitness geldt dat je 1 uur per dag kan komen sporten, zo krijgt iedereen de kans weer te komen.

 

2. Aankomst fitness

Net voor je reservering kom je binnen via onze hoofdingang, je meldt je bij de balie en desinfecteert je handen. Na aanmelding bij onze receptie loop je via het poortje (zorg ervoor dat je je key weer meeneemt) naar de fitness. Voor je naar binnen gaat neem je een spuitfles mee en een washand voor de schoonmaak van de apparatuur.

 

3. Zelf schoonmaken

De apparaten die je gebruikt, moet je zelf schoonmaken met de spuitfles en washand die we jou geven. Gebruik ook altijd een eigen handdoek bij gebruik van apparaten, dit is verplicht!

4. Kleedkamers zeer beperkt open, horeca, sauna en zonnebank zijn dicht

Kom in sportkleding naar onze sportschool en neem zo min mogelijk waardevolle spullen mee. Het is niet de bedoeling sleutels, telefoon, tassen en dergelijke achter de balie te leggen. Neem je eigen bidon gevuld mee en neem alles wat je meeneemt naar de fitness ook weer mee naar huis. Onze douches zijn beperkt open, we willen jullie dan ook vragen hier alleen gebruik van te maken als dit noodzakelijk is, ook dit valt in de gereserveerde tijd. Sauna, zonnebank en horeca blijven dicht.

 

5. Anderhalve meter

De anderhalve meter maatregel moeten we handhaven. Houd dus voldoende afstand tot onze sporters en personeelsleden. Dit betekent dat wij voorlopig geen fitnessafspraken doen.

 

6. Vertrek uit de sportschool

Als jouw gereserveerde tijd er op zit, verlaat je zo snel mogelijk het pand. Houd je aan de gereserveerde tijden, ook als je nog niet helemaal klaar bent. Je verlaat de fitness volgens de aangegeven route en gaat via de zijkant weer naar buiten. De spuitfles en de washand leg je in de daarvoor bestemde bakken.

 

7. Groepslessen

Een aantal groepslessen zal weer binnen plaatsvinden. Deze sporters komen via de hoofdingang binnen en verlaten via de nooduitgang boven weer het pand. Ook hier geldt: kom in sportkleren net voor aanvang en verlaat daarna zo snel mogelijk het pand via de nooduitgang. We willen de sporters van de buitenlessen vragen buiten te blijven, zo kunnen we een betere doorstroom en afstand garanderen voor binnen.

 

8. Volg de aanwijzingen op

Het is voor ons allemaal wennen en niet ideaal. Maar we willen jullie vragen je wel aan alle richtlijnen, looproutes en regels te houden. En natuurlijk de aanwijzingen van ons personeel goed op te volgen.

 

9. Vragen

Voor vragen over jouw reservering kun je contact opnemen met onze receptie via: receptie@fitness4all- berghem.nl of bel naar: 0412-401081

Heb jij vragen over je abonnement, dan willen we je vragen deze via de mail te stellen. Zo kunnen we de stroom van sporters beheersen en de 1,5 meter voor iedereen garanderen ook bij de balie. Je vragen kun je stellen via: berghem@fitness-4all.nl

 

Looproute beneden

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.