Ilona gokt 5, Jordy gokt 6kg

Vandaag was het dag van de waarheid. laatste meting en aansluitend de laatste training. Ons doel was om na 6 weken 6 kg kwijt te raken. Natuurlijk gaat het spiermassa omhoog, en het vet % omlaag. Ilona zei 5 kg, ik legde de lat iets hoger naar 6 kg. HIeronder de resultaten

Ilona heeft challenge gehaald

Dit zijn resultaten die Ilona heeft behaald!

Al is gokken niet mijn sterkte kant, ik wist dat ik nu mijn gelijk zou halen. Ilona is een doorzetter. Een die je niet snel nog is zal tegenkomen. Nooit klagen maar gewoon doen wat er gevraagd wordt. Niet zeggen dat iets zwaar is, niet zeggen dat ze er geen zin in heeft maar altijd een training vol goede moed! Daarom wist ik dat 1 kg in de week een prima doelstelling zou zijn.

Ilona is dan ook maar liefst 6 kg kwijt in 6 weken tijd.Niet 100 gram meer of minder. Super! Daarnaast is het vet percentage gezakt met 2% en de spiermassa opgebouwd met 1%.

Maar voordat we deze 6 weken zijn aangegaan waren we ook al actief met BenFit. Een programma waarin wij Ilona haar voeding op maat elke dag konden geven. In deze 12 weken is Ilona 15 kg afgevallen. Dat maakt een eindresultaat van 18 weken trainen en 21 kg afvallen!!! Fantastisch resultaat!!

Ik ben erg trots op Ilona. De wilskracht, doorzettingsvermogen en haar positieve instelling brachten elke training voor een succes voor ons beide.

De laatste foto beschrijft eigenlijk precies Ilona : Gewoon doen!