Train dinsdag om 20:00 en elke donderdag om 10:00 mee met de BBB les!

Buik, benen en billen trainen

Wat houdt de buik, benen en billen (BBB) training in?

De BBB-training pakt de drie belangrijkste B’s van je lichaam aan, namelijk buik, benen en billen! In slechts 30 minuten tijd train je al deze ‘probleem gebieden’ met behulp van cardio- en krachtoefeningen. Door de ideale combinatie van cardio- en krachttraining verbrandt je veel calorieën, en werk je tegelijkertijd aan het strakker maken van je lichaam! BBB is daarom de perfecte fitness workout voor personen die willen afvallen en aan hun conditie willen werken.

Wat is een typische BBB workout?

Tijdens een buik, benen en billen workout zal je op plezierige wijze werken aan onderdelen als kracht, balans, vitaliteit en conditie. Door het gebruik van diverse materialen train je altijd op een gevarieerde manier. Tijdens de les wordt bijvoorbeeld gewerkt met gewichtjes en halterstangen, maar ook met dynabands. Door het toevoegen van weerstand aan de oefeningen wordt je net iets meer uitgedaagd, waardoor je spieren krachtiger worden en je vetpercentage verlaagd zal worden.

Naast krachtoefeningen bevat iedere BBB les ook een aantal cardio oefeningen. Deze cardio oefeningen geven je lichaam een extra boost om maximaal calorieën te verbranden! De gehele les vindt plaats onder begeleiding van een gecertificeerde groepslesinstructeur. Je bent dus altijd verzekerd van de juiste begeleiding, zodat je het maximale uit je training kan halen. Door de variatie aan oefeningen en het kunnen bepalen van je eigen gewicht is BBB een zeer toegankelijke groepsles. Dus of je nu jong of oud bent, een beginner of gevorderde, BBB is een groepsles voor iedereen!

Hoe kun jij meedoen met de BBB les?

De buik, benen en billen lessen worden gegeven op dinsdag van 20:00 tot 20:30 & op donderdag van 10:00 tot 10:30. Als jij een Fitness abonnement hebt bij ons, dan kun jij meedoen met de les. Kom op de bovenstaande tijdstippen naar onze sportschool en geef bij de receptie dat jij mee wilt doen met de les.