‘Waar een wil is, is een weg (2)’

Dinsdag 4 oktober, was het alweer tijd voor mijn tweede training met Sandra en hier update ik jullie graag over! Nog steeds even gemotiveerd als vorige week en vastberaden om te lopen. Na een korte evaluatie van hoe de week was gegaan en hoe het lopen nu ging, gingen we naar buiten.

Run4all Sandra Mieke hardlooptraining

Onze tweede training!

Vooraf had ik verteld dat we begonnen met intervallen van 30 secondes en, ja echt, de reactie was: ‘AH LEKKER!’ YES! Dat vind ik natuurlijk de aller tofste reactie die ik kan krijgen :). Eigenlijk had ik maar 2 van de 30-seconden-intervallen in gedachten, maar toen Sandra tijdens de training nog een keer zei dat ze de intervallen van 30 seconden zelfs leuk begon te vinden heb ik er gewoon nog eentje achteraan geplakt. Wie had dat met de start van Run4All gedacht?!

Goed, toen was het tijd voor wat meer uitdaging en meteen gingen we voor de 1.30 minuut. Minder lekker.. Maar tot de 1.20 minuut uitgelopen: KNAP! De totale training vandaag was:

5 minuten wandelen, 3×30 seconden – 2 min. wandelen, 1.20 min. – 3 min. wandelen, 3x 1 min – 3 min. wandelen.

Betekent dus, in plaats van 5 intervallen vorige week, nu 7 intervallen! Ik ben dus wéér TROTS! Bovendien hebben we een nieuw plan gemaakt, waar ik jullie volgende keer over update… zijn jullie al nieuwsgierig?! Vandaag hebben we in ieder geval in stijl afgesloten! Doen jullie ook mee voor de maand gratis sporten??