Hoe is het deze week gegaan met Bernadine?

Deze week is het helaas wat minder goed gegaan dan vorige week, dit kwam omdat Bernadine bijna de hele week ziek is geweest.
Door de koorts heeft ze wat minder kunnen sporten dan de andere weken, maar ondanks dat heeft ze toch afgelopen weekend een wandeling van 10 km gemaakt.
Wat ik echt top aan haar vind is haar doorzettingsvermogen, want het is niet altijd makkelijk om aan alle eisen te voldoen die ik van haar vraag. Zeker niet als er iets onverwachts als koorts om de hoek komt kijken. Bovendien is ze deze week wel weer iets afgevallen, helaas heeft ze wel wat spiermassa verloren. Dat heeft dan te maken met het feit dat ze de Milon cirkel deze week niet heeft kunnen doen, dit vanwege de zware inspanning die de Milon Cirkel vereist.

Geen tegenslag stopt Bernadine

Ze wil er echt alles uit halen, maar dan moet je wel fit zijn en niet vermoeid. Belangrijk is dat je dan goed naar je eigen lichaam luistert en helemaal klaar moet zijn om de training te hervatten.

Wat heeft ze allemaal gedaan deze week?

Omdat Bernadine ziek is geweest heeft ze deze week ook een drukkere agenda gehad. In het weekend is ze gaan herstellen, toch even naar buiten geweest om de 10 km wandeling te halen.
Maandag ging het daardoor al wat beter en heeft ze heel de dag veel aan het huishouden gedaan (dat moet ook gebeuren). Dinsdag is ze naar Leuven in België gereden om daar stage te gaan lopen als oedeemtherapeut in het ziekenhuis. Het was een zware dag waarbij ze veel inspanning heeft geleverd, daardoor was ze blij op het einde van de dag dat ze weer thuis was.
Woensdag was ze de hele dag in Maastricht. Deze dag heeft ze een soort rustdag gehouden, omdat ze nog niet helemaal hersteld was van de koorts.

Deze week heeft ze de intensiteit iets verzwaard zodat haar hartslag weer omhoog gaat tijdens het sporten, ook heeft ze de helling aangezet zodat het lopen zwaarder wordt. Nog even een compliment erbij, want ze heeft heel de week op haar voeding gelet! Toppie! Als afsluiting van de week hebben haar dochters donderdag het eten verzorgd, op het menu stond rijst met vis en op een gezonde manier hebben ze er een soort sushi van gemaakt.
Het is natuurlijk heel belangrijk dat het thuisfront ook mee wil werken aan een gezonde maaltijd, dus ook voor jullie een dikke pluim dames! Donderdag heeft ze de Milon Cirkel weer opgepakt en het ging stukken beter dan vorige week. Na afloop was ze blij dat het klaar was, ondanks dat is ze daarna toch doorgegaan met het lopen op de loopband. Klasse!