Running teaches me that I am capable of so much more than I ever imagined

De intervallen gaan super!

Maandag 10 oktober, in de lunchpauze, mogen we er weer tegenaan! Ik was donderdag al súper trots toen Sandra intervallen van 1.30 minuut volhield, maar vandaag zijn alweer heel wat verwachtingen overtroffen! Vorige week schreef ik al trots dat we van 5 naar 7 intervallen zijn gegaan, maandag hebben we 10 intervallen gelopen!

Run4all Hardlooptrainingen Mieke Sandra Breakoutrun2017

Hoeveel?

TIEN!

Wauw!! ÉN van die 10 intervallen, drie intervallen van 1.30 minuut, ÉN de rustpauzes waren korter! Hoezo, dit is een ENORME vooruitgang?!?!

Nu had ik vorige week beloofd dat ik jullie zou vertellen over een nieuw plan waar we mee aan de slag zijn gegaan. Vandaag zijn we namelijk niet meteen naar buiten gegaan, maar hebben we eerst 6 intervallen op de loopband gedaan. Dit ging zoals hierboven al staat: SUPER! Toen we hiermee klaar waren hadden we nog tijd en was de energie er nog om naar buiten te gaan. Tussen buiten en binnen lopen bleek toch wel een verschilletje, maar intervallen van een minuut gingen PERFECT buiten!

Dus Sandra, ik zal het nog een keer benadrukken, maar je kan heel, HEEL trots zijn op wat je nu al hebt bereikt! Zeker nadat je me influisterde dat het langste wat je ooit gelopen hebt 3 x 1.30 minuut was met 6 minuten wandelpauze.