Wat is kristel haar doel ook al weer?

Haar doelstelling is om in 6 weken tijd 3 kilo af te vallen en te werken aan een strakker en fitter lichaam, bikini-body!!

Kristel tabata workout

Ze wil er echt alles uit halen, maar dan moet je wel fit zijn en niet vermoeid. Belangrijk is dat je dan goed naar je eigen lichaam luistert en helemaal klaar moet zijn om de training te hervatten.

Wat heeft ze allemaal gedaan deze week?

Omdat Bernadine ziek is geweest heeft ze deze week ook een drukkere agenda gehad. In het weekend is ze gaan herstellen, toch even naar buiten geweest om de 10 km wandeling te halen.
Maandag ging het daardoor al wat beter en heeft ze heel de dag veel aan het huishouden gedaan (dat moet ook gebeuren). Dinsdag is ze naar Leuven in België gereden om daar stage te gaan lopen als oedeemtherapeut in het ziekenhuis. Het was een zware dag waarbij ze veel inspanning heeft geleverd, daardoor was ze blij op het einde van de dag dat ze weer thuis was.
Woensdag was ze de hele dag in Maastricht. Deze dag heeft ze een soort rustdag gehouden, omdat ze nog niet helemaal hersteld was van de koorts.

Deze week heeft ze de intensiteit iets verzwaard zodat haar hartslag weer omhoog gaat tijdens het sporten, ook heeft ze de helling aangezet zodat het lopen zwaarder wordt. Nog even een compliment erbij, want ze heeft heel de week op haar voeding gelet! Toppie! Als afsluiting van de week hebben haar dochters donderdag het eten verzorgd, op het menu stond rijst met vis en op een gezonde manier hebben ze er een soort sushi van gemaakt.
Het is natuurlijk heel belangrijk dat het thuisfront ook mee wil werken aan een gezonde maaltijd, dus ook voor jullie een dikke pluim dames! Donderdag heeft ze de Milon Cirkel weer opgepakt en het ging stukken beter dan vorige week. Na afloop was ze blij dat het klaar was, ondanks dat is ze daarna toch doorgegaan met het lopen op de loopband. Klasse!