Bekijk de resultaten die nu al zijn behaald!

Deze week blikken we terug op een goede maar zware week voor Bernardine. Ze is de gehele week nog ziek geweest maar des al niet te min heeft ze toch 4 x gesport! Het knapste van alles is dat ze zich aan alles heeft kunnen houden met betrekking tot het sporten en de voeding! Ga zo door!

Bernadine pijnvrij sporten Fitness4all

Welke trainingen heeft Bernadine deze week gedaan?

Zaterdag is ze in het bos gaan lopen, helaas was ze na afloop niet helemaal fit en is ze weer ziek geworden. Daardoor heeft ze zondag niet veel kunnen doen. Maandag is ze niet nog wezen sporten, want ze had nog koorts. Thuis heeft ze wel alles gedaan.

Ze heeft van de dokter te horen gekregen dat ze juist wel moet sporten, omdat dan alle afvalstoffen uit het lichaam worden afgevoerd. Ze heeft wel thuis het huishouden gedaan zoals elke maandag.

Dinsdag heeft ze weer de Milon Cirkel voor het eerst gedaan, het was zwaar maar ze was zeker blij dat ze de stap weer gezet had. Woensdag is ze gaan lopen op de loopband met gemiddelde snelheid van 6,1 km per uur. Ze heeft 35-40 minuten gelopen met een hartslag van ongeveer 132.Donderdag is ze voluit gegaan en heeft ze Milon Cirkel + op de loopband haar km’s gemaakt. Ze had de snelheid wat opgevoerd en daardoor was haar hartslag ook wat hoger.
Dit was een zware dag en daardoor had ze de laatste 10 minuten erg veel moeite om te blijven lopen op hetzelfde tempo maar ze deed het gewoon!

Keurig Bernardine, ben trots op je!

Vrijdag was het de vierde dag dat ze achter elkaar kwam sporten dus de vermoeidheid speelde wel op, ze heeft op de loopband wat rustiger gelopen dan normaal maar de helling met 6,5/7% omhoog gedaan. Dit heeft ze toch weer 40 minuten vol gehouden, fanatiek is ze zeker alleen we moeten ons nu meer gaan focussen op het verhogen van haar hartslag tijdens inspanning zodat ze meer verbrand tijdens een training.

Resultaten van Bernadine!

Wist je dat??

  • Bernardine al 3,2 kg kwijt is geraakt in 6 weken tijd!
  • Haar vetpercentage al met 1,2 % gedaald is!!
  • Dat ze al 2,3 kg in vet kwijt is voor iemand met oedeem!!!
  • Ondanks dat ze weer ziek is geweest toch 4 keer is wezen sporten deze week!!!!

Wat is Lipodeem?

Lipodeem is een vet ziekte waar weinig aan te doen is, helaas wordt er in Nederland te snel gegrepen naar liposuctie. Lipodeem kan alleen worden aangepakt als het lymfeoedeem eraf is “vocht”. Bewegen en gezonde voeding is op dit moment het enige wat helpt.