Het doel per week 1kg af te vallen!

Graag wil ik jullie even voorstellen aan Ilona. Ilona en ik hebben de afgelopen 3 maanden intensief gewerkt aan het behalen van twee doelstellingen; het verliezen van gewicht en het verlagen van het vet percentage. Of dit gelukt is? Nou en of!

Ilona-personal-training-6kg-afvallen

Wat heeft Ilona al bereikt?

Ilona was voor deze 3 maanden, zelf al bewust bezig met haar voeding en beweging. Ze volgt bij ons 2 keer per week de MILON en wandelt graag buiten. Hiermee is ze op eigen kracht het afgelopen jaar 10 kg afgevallen. Een zeer knappe prestatie, maar Ilona wilde graag doorgaan onder begeleiding.

Voordat we samen deze 12 weken zijn aangegaan heb ik met Ilona naar haar voedingspatroon gekeken. Dit was helemaal niet verkeerd, maar we hebben het op bepaalde vlakken wat aangescherpt, zoals de momenten van het eten en de hoeveelheden. Hierdoor is Ilona onder een stukje begeleiding, in 12 weken tijd, maar liefst 15 kg afgevallen! Een super prestatie!

Wat is het doel van Ilona de komende 6 weken?

De komende 6 weken gaan wij samen aan de slag met een nieuwe doelstelling van 6 kg. Dat betekent 1 kg per week, dat is niet niks! Daarmee leggen we de lat vrij hoog, maar ik heb enorm veel vertrouwen in Ilona en wij houden jullie op de hoogte!

Ilona en Jordy